maandag 19 maart 2018

 Na dat ik de hoop een beetje had opgegeven om niet meer struinend te kunnen vissen en alleen maar met de match hengel ,plateau en koffer te kunnen vissen, heb ik nog 1 optie en dat is een ziekenhuis waar ik nog niet bekend ben en waar ik door mijn huisarts naar verwezen ben , deze neuroloog is ook bang om te opereren omdat ik van wegen mijn icd niet meer door een scan kan , dus wil hij het gaan proberen via pijnbestrijding ,dit kleine sprankje hoop en een vliegvisser uit mijn buurt dit ik volg in zijn vis verhalen ,heeft mij er tot aangezet om mijn vlieghengel en bindspullen weer op te graven uit de kast,na al weet ik hoeveel match dobbers met veel plezier te hebben gemaakt is het binden van mijn favoriete vlieg en nymph en het weer bezig zijn met het klaar maken van de vliegvis spullen [ iets waarmee ik vanaf mijn 5 jaar mee opgegroeid ben ] en toch het aller leuks blijf vinden ,eind van de maand heb ik een ziekenhuis bezoek bij deze nieuwe neuroloog en dan maar hopen dat hij goed bericht kan brengen , de vis spullen staan in ieder geval klaar om te gaan.
groet Andre   
2 opmerkingen:

  1. Leuk, Andre! Kijk naar wat wèl mogelijk is en er is altijd wel een vorm van vissen te vinden die bij het moment en de mogelijkheden past. Succes!

    Groeten van Robert

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bedankt Robert,is ook zo ,het toegeven is zo verdomd moeilijk ,ik zal mij echt tot het eind blijven vermaken aan de waterkant en van elk visje groot of klein genieten die ik of Louise mag vangen.
    groeten Andre/Louise

    BeantwoordenVerwijderen